Team

MORTEN SUHR HANSEN, ADM. DIREKTØR, PARTNER

Jeg tror på, at abonnement er en bedre forretningsmodel for både virksomheder og for kunder og at flere og flere virksomheder og brancher fremover vil gå i abonnement. Det er en udvikling, jeg gerne vil være med til at fremme.

Derfor grundlagde jeg i 2011 Subscrybe efter mere end 20 år i mediebranchen, hvor jeg har arbejdet med abonnementssalg, innovation og forretningsudvikling på tværs af aviser, magasiner og digitale medier.

I Subscrybe er jeg optaget af innovation og forretningsudvikling og af at skabe nye abonnementskoncepter – eller udvikle eksisterende. Samtidig vil jeg gerne hjælpe vores kunder med at drive en endnu bedre abonnementsforretning og styrke denne på tværs af produkter, systemer og kunder.

Jeg vil gerne bidrage til at endnu flere får øjnene op for mulighederne i den nye abonnementsøkonomi. Derfor har jeg skrevet bogen How to build a subscriptio businessog at stort antal artikler om hvordan virksomheder kan lade sig inspirere af nye abonnementstanker.

Jeg er i øvrigt uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og er i dag bosat i Dragør med min hustru og to snart voksne børn. Privat er jeg optaget af alt, der kan sættes i abonnement, eksempelvis gode madvarer, biler, fitness, bøger, magasiner og nyheder. Faktisk har jeg og husstanden 38 abonnementer sidst vi talte! Men så er der sikkert også et par stykker, vi har glemt.

mha@subscrybe.dk   /   +45 40 29 45 34   /  Bliv min ven på Linkedin

JONAS JUUL JEPPESEN, ADM. DIREKTØR, PARTNER

g abonnerer i den grad på abonnement! Abonnementsforretningsmodellen, som i disse år stormer frem i alle typer af brancher, optager mig meget – både som subscryber og som privatperson.

Som subscryber er jeg særligt optaget af at innovere abonnementsløsninger for ikke-traditionelle abonnementsbrancher, eksempelvis i detailverdenen. Det at hjælpe dygtige købmænd med at gå i abonnement og derfor sikre deres købmandsbutik, er ekstremt spændende. Derfor er jeg særlig stolt af vores opfindelse af Føtex ØKO+ i samarbejdet med Danmarks nok dygtigste købmænd, blomsterabonnementet hos Interflora og det effektive ”salg-af-brugt” abonnement hos DBA+.

Men jeg er også rundet af arbejdet med og udviklingen af mennesker. Udover min MBA er jeg uddannet skolelærer, og så har jeg arbejdet med sælgere i hele mit arbejdsliv. Derfor er udvikling af eksempelvis kundeservicefunktionen meget spændende – også fordi at lige netop god kundeservice er helt afgørende for dagens og morgendagens succesfulde abonnementsforretninger. Samtidig er kundeservice på vej til at blive abonnementsforretningernes vigtigste salgskanal.

Privat er jeg gift med Line. Vi har Bastian, Karla og Vilfred, og vi bor i Højbjerg ved Aarhus – tæt på Marselisborgskoven, hvor jeg slapper af på min mountainbike – den har jeg ikke i abonnement, men jeg arbejder på det. Til gengæld er vores Citroën Cactus en vaskeægte abonnementsbil.

jjj@subscrybe.dk  /  +45 31 666 776 /  Bliv min ven på Linkedin

RASMUS KOED BADRE-ESFAHANI, SENIORKONSULENT

Med generationer af købmandskab i blodet, har relationsopbygning og den gode kundeoplevelse altid betydet meget for mig. De selvsamme egenskaber har en essentiel rolle i en succesfuld abonnementsforretning, hvor behovet for lange kundeforhold skal sikre en stærk abonnementsøkonomi, og abonnenternes gode oplevelse med brandets touchpointsskal spredes via den til dags dato stærkeste markedsføringsmodel – Word Of Mouth

Efter de sidste 11 år at have arbejdet primært med salgs- og kundeservicefasen i og for mange større danske virksomheder og organisationer, både internt og som ekstern konsulent, ønsker jeg nu i højere grad at udvikle hele kunderejsen. Derfor valgte jeg i januar 2017 at blive en del af Subscrybe.

Som subscryber arbejder jeg med hele abonnementsforretningen, både på et strategisk og innovativt niveau, men i høj grad også med forretningsoptimering og eksekvering ud i salgs- og kundeservicekanaler.

Jeg er bosat i Risskov ved Aarhus med min hustru og to børn.

rkbe@subscrybe.dk / +45 53 85 38 99 / Bliv min ven på Linkedin

PETER JAKOBSEN, SENIORKONSULENT

Abonnementsmodeller har længe fyldt meget i mit liv, og jeg har siden 2005 været ansat i virksomheder med dette udgangspunkt. Her har jeg arbejdet med digitalisering af mediebranchen hos Berlingske Media, stået i spidsen for salgsstrategien hos teleselskabet Telmore, og senest har jeg siddet som COO og CMO hos Samlino.dk, hvor mine ansvarsområder spændte bredt på tværs af forretningens værdikæde.

Personligt, har jeg mange forskellige interesser og dermed rigtigt mange ting, jeg gerne vil nå. Her hjælper abonnementer mig ikke kun med at skabe struktur, men også med at dyrke alt det, der giver glæde i hverdagen.

Hos Subscrybe er jeg primært fokuseret på medier, telekommunikation og forsikring men arbejder med stort set alle brancher indenfor salgseksekvering, performance management og digitalisering. Jeg har en stor forkærlighed for at se effekterne af vores projekter, og derfor er jeg oftest med i implementeringsfasen hos vores kunder.

Privat sætter jeg stor pris på at være sammen med venner og familie, og jeg spiller en smule musik og holder mig primært i form ved at løbe om morgenen. Når tiden er til det, får jeg endda også tid til at brygge øl i et mikrobryggeri, som jeg var med til at etablere i 2017.

pj@subscrybe.dk / +45 42 20 86 85 / Bliv min ven på Linkedin

JULIE MARIA SCHANDORPH, PROJEKTKOORDINATOR

Abonnementer udgør som studerende, en stor del af mine økonomiske forpligtelser.
De er for mig ensbetydende med convenience. Min hverdag bliver lettere ved at abonnere, da jeg har adgang til dét, jeg skal bruge, når jeg skal bruge det. Det er min frihed til og mulighed for at skræddersy løsningen til netop mine behov uden at skulle gå på kompromis med kvalitet eller økonomi.

Mine største kompetencer er indenfor kommunikation. Jeg ser kommunikation som bindeleddet i relationer, og det gælder også for abonnementsvirksomheder.
Det er et område, der fortsat bliver mere digitalt, og det kræver nytænkende måder at fastholde kunder på. Digitaliseringen giver mulighed for innovative måder at tilgå abonnementer, og det er her kommunikation kan spille en afgørende rolle for kundens valg.

Som virksomhed er det vigtigt at tage hensyn til kulturelle og sproglige barrierer, når der kommunikeres på tværs af landegrænser, om det så er vores skandinaviske naboer eller det sydlige Spanien. Derfor læser jeg en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation og Spansk på CBS, som jeg afslutter til sommer.

Jeg bor i Nordvest med min kæreste. Min fritid bruger jeg på at styrketræne, og jeg går ofte til koncerter. Jeg er en kæmpe sportsnørd, når det kommer til fodbold og amerikansk fodbold, og især sidstnævnte er min store passion.

js@subscrybe.dk / +45 27 51 27 70 / Bliv min ven på Linkedin

BEATRICE SAVAGE, PROJEKTKOORDINATOR

Som for min gode kollega Kasper, betyder abonnement også frihed for mig. Kreativ frihed. Frihed til at forandre, eksperimentere, give og modtage, nytænke og innovere. Den frihed, der ligger i abonnement, er en værdi, jeg sætter stor pris på gennem mit arbejde hos Subscrybe, men også i mit privatliv.

Min faglige interesse og passion ligger i skæringspunktet mellem kommunikation, HR, marketing og ledelse, og der tror jeg på at storytelling er limen. I Subscrybe engagerer abonnementsfortællingen mig, ligesom jeg er optaget af, hvordan storytelling kan bruges som et strategisk ledelsesværktøj internt i organisationer, der ønsker at forandre, eksperimentere og/eller innovere med abonnement.

Ved siden af mit arbejde i Subscrybe er jeg i gang med at skrive mit speciale indenfor International Business Communication på Copenhagen Business School.

Jeg bor på Nørrebro med min kæreste. Jeg elsker at rejse til forskellige destinationer over hele kloden for konstant at udfordre mine egne opfattelser, uanset om det er til familiebesøg i mit andet hjem i Gambia, eller det er i en uudforsket del af verden. Jeg vil virkelig gerne blive god til at tale spansk og danse salsa.

bs@subscrybe.dk / +45 60 22 19 42 / Bliv min ven på Linkedin

LEA PORSMOSE HANSEN, PROJEKTKOORDINATOR

Tid til te og te til to, eller ti.

I min verden er teen et vidundermiddel. Fryser du? Tag en kop te. Er du ked af det? Tag en kop te. Er du træt? Tag en kop te. Er du syg? Ja den har du nok gættet, tag en kop te. Men bedst af alt, er te noget, du kan give til andre. Det er ikke altid nemt at vide, hvad man skal sige, hvis andre har det svært, men en kop te er som en varm omfavnelse, der kommer indefra.

Hvem vil ikke gerne invitere vennerne eller bedstemor på en kop dampende varm lækker te og friskbagte småkager. Te er hygge og samvær. Te er ro i hverdagen. Og te er en kulinarisk rejse, man kan tage alene eller sammen.

Teens univers er et endeløst eventyr af dufte, smage og farver og uanset hvor i verden, du tager hen, er der te at finde. Jeg er en globetrotter i hjertet, og har været vidt omkring. I indien fik jeg hjemmelavet chai-te med mælk og en symfoni af krydderier. I Chile var aftensmaden en kop friskbrygget te og et stykke brød. I Argentina blev jeg altid budt på maté, der drikkes af sugerør, og har så mange traditioner om sig, at det næsten bliver helt religiøst. I Peru drak jeg coca-te for at modvirke højdesyge. Og i Spanien serverede min engelske veninde typisk English Breakfast Tea med mælk og sukker.

Når jeg ikke nørder te, så læser jeg en kandidat i Digital Design og Kommunikation på IT-Universitetet i København – eller rejser verden rundt. Jeg er oprindelig fra landet og elsker de åbne vidder og naturen, men de sidste fem år har jeg boet i København, hvor storbyens puls opfordrer til eventyr og oplevelser, hver dag.

lea@te-salonen.dk  /  +45 28 30 24 04  /  Bliv min ven på LinkedIn